Reportage & Evenement

Reportage en Evenement

Reportage
Wil je een pakkend artikel over je bedrijf of organisatie?
Wil je een evenement vastgelegd hebben in beeld én woord?
Een verrassende bijdrage voor je magazine?

Een goed geschreven artikel draagt effectief bij aan je professionele uitstraling en aan je naamsbekendheid. Van beeldende bijdragen in zakenbladen, trouwreportages mét interviews tot reisreportages in glossy’s, ik (her)schrijf jouw verhaal.

Een verhaal
Het woord zegt het al, een verhaal!  We kennen het allemaal: de meester die vertelde of voorlas, je vader of moeder voor het slapen gaan.... Meer, méér! Een reportage is boven alles een verhaal, en vereist daarom één spijkerharde eis: heerlijk om te lezen!
Een goed verhaal grijpt je dus bij je kladden. En laat je niet meer los.

Werkwijze
Voor reportages en artikelen kies ik een persoonlijke invalshoek, de positie van de ooggetuige. Ik ruim daarbij ruimhartig plek in voor verwondering en opvallende details. Om dat te bereiken duik ik (soms letterlijk!) volop onder in het onderwerp of evenement, maar kom regelmatig boven voor de broodnodige distantie.
Het conceptartikel krijg je toegestuurd ter autorisatie (op inhoud). Ruim op tijd ontvang je vervolgens de definitieve versie.
Een reportage of redactioneel artikel leent zich voor vele doeleinden. En kent evenzovele vormen. De prijs is daarom afhankelijk van je wensen
Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Voorbeelden
Onder Portfolio > Reportages en onder Archief vind je diverse reportages en artikelen.

Totaalpakket
Een beeld zegt (soms!) meer dan duizend woorden. Het moet gezegd: vormgeving is ook een vak. Daar zijn anderen veel beter in. Wel heb ik in de loop der jaren een uitstekende verstandhouding opgebouwd met vormgevers en fotografen.
Wil je een compleet aanbod? Laat het weten, en ik zoek bij jouw tekst de juiste beeldvrouw of –man.

Trouwboek    (je)
Vroeger vaste kost, inmiddels wat in de vergetelheid: het trouwboekje.
Wat we nog wel altijd doen:
jurk, pak, feest. Met alle dierbaren. Én met fotograaf, om de herinnering vast te leggen en.... trouwen-grootdaar een boek van te maken!
Wat is een boek zonder letters, zonder verhaal?
Laat je eigen trouwevenement als jouw verhaal vastleggen, in beeld én woord. Een kleinood. Een zowel beeldende als sprekende herinnering. Waarin jij en je dierbaren echt aan het woord komen. En waarin je terug kunt lezen wie zij en jij zijn... en toen waren.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor je kan betekenen.